Societatea pentru Silvicultură și Mediu


Despre noi

Scopul Asociaţiei SSM constă în promovarea cunoașterii și cercetării în domeniile forestier și protecția mediului, cât și militarea pentru recunoașterea rolului silviculturii și protecției naturii în societatea românească.

Activitati

Activitatile asociatiei vor fi popularizate prin intermediul aceste pagini web. In principal activitatile asociatiei se refera la:

  • finantarea revistelor de specialitate
  • finantarea publicarii de lucrari
  • promovarea cercetarii stiintifice
  • premierea activitatii studentesti
  • organizarea de evenimente stiintifice
  • actiuni de informare si constientizare

Asociatia Societatea pentru Silvicultură și Mediu sprijina organizarea conferintei internationale IUFRO Recent Changes in Forest Insects and Pathogens Significance ce se va desfasura in 16-20 septembrie 2019.

Linkuri utile

Revista "Bucovina forestiera" este finantata si prin intermediul asociatiei noastre, de aceea oferim un link spre website-ul acesteia. Majoritatea membrilor nostri fac parte din institutiile de cercetare si invatamant, drept urmare oferim linkuri spre Facultatea de Silvicultura din Suceava si Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură "Marin Drăcea".

Bucovina forestiera

Revista BUCOVINA FORESTIERĂ este o revistă științifică care își propune să prezinte aspecte actuale ale domeniului forestier, de la articole de cercetare, până la restituiri ale unor lucrări publicate ...

Facultatea de Silvicultura din Suceava

Facultatea de Silvicultura din Suceava se bazează pe traditia invatamantului silvic superior bucovinean. Componentele principale ale activitatii facultatii sunt invatamantul si cercetarea stiintifica in domeniul forestier.

INCDS "Marin Drăcea"

Institutul este specializat în cercetare ştiinţifică, proiectare și dezvoltare tehnologică, acordarea de consultanţă tehnică de specialitate, precum si implementarea de tehnologii noi în vederea gestionării durabile a pădurilor.

Contact

Consiliul Director:
Duduman Mihai Leonard - președinte
Coșofreț Vasile Cosmin - vicepreședinte
Dănilă Iulian - vicepreședinte cu atribuții de secretar

Puteti sa sprijiniti activitatile derulate de noi prin directionarea a 2% din impozitul anual spre asociatia Societatea pentru Silvicultură și Mediu.

Pentru a ne contacta va rugam sa folositi formularul de mai jos sau puteti sa ne scrieti pe adresa de email: ssm@silvicultura-mediu.ro